Cursus Frans op zijn Frans

Waarom zou je Frans willen leren …

  • Wilt u niet met een mond vol tanden staan, als iemand in het Frans reageert op uw zo goed mogelijk bedachte Franse zin of vraag uit een boekje?
  • Lijkt het u ook prettig om nu eens goed beslagen ten ijs te komen vóórdat u weer naar Frankrijk gaat?
  • En als een Franse zakenrelatie met u in discussie gaat, dan is het in ieder geval handig om ongeveer te kunnen volgen waar de discussie over gaat!

Wie ben ik en wat doe ik

Ik ben Chrystel Dumond en kom uit Corrèze, Frankrijk.
Toen ik vóór 2010 nog in Frankrijk woonde, was ik docente en gaf ik les aan kinderen. In Nederland merk ik dat de mensen die ik lesgeef, snel en makkelijk de Franse taal tot zich nemen. Of het nu gaat om uw vakantie in Frankrijk, Frans voor uw werk, voor school, voor teksten voor uw website of dat u gaat emigreren naar het prachtige Frankrijk: ik ondersteun u in het trainen van uw Franse tekst en taal.

In principe zijn de lessen die ik u geef individueel, één op één. In overleg geef ik les aan partners, collega’s of geef ik ook les aan een kleine groep. Wat daarbij belangrijk is, is een redelijk gelijk niveau van de cursisten.
In het vlakbij Deventer gelegen Wilp, heb ik een aparte ruimte in huis om Franse les te geven. In overleg kan ik ook bij u thuis of bij uw bedrijf les geven. Ook les via Skype is mogelijk.

Mijn website zal u een goede impressie geven over mijn werk, mijn lesmethoden, de reacties van cursisten…

À bientôt
Met vriendelijke groet
Chrystel Dumond