Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 entries.
Mariam Mariam
Frans op HBO niveau bleek moeilijker te zijn dan ik dacht, gelukkig heeft Chrystel me goed kunnen helpen. Ze heeft humor en is er erg geduldig, haar lesmethode is heel fijn en ze houdt altijd rekening met mijn doelen. Nu heb ik mijn frans gehaald en dat met dank aan Chrystel. Ik zou haar zeker aanraden als je hulp nodig hebt met Frans!
Marjon Weijenberg Marjon Weijenberg
Wij hebben enorm veel steun gehad aan de hulp van Chrystel. Voor onze zoon hebben wij bijles genomen. Dit omdat wij van plan waren te emigreren naar Frankrijk. De een op een begeleiding was super. En ook dat Chrystel onderwijzeres is geweest in Frankrijk, ze weet precies hoe ze met hem om moest gaan. Inmiddels zijn wij verhuisd en zit hij hier op school. Zijn Franse juf hier is enorm onder de indruk en is heel trots op wat hij allemaal al weet en kan. Zonder Chrystel was dit nooit zo goed gelukt!!
René René
Vanuit mijn werk doe ik veel projecten voor de Franse marine en kom ik vaak in Frankrijk. Ik wou al heel lang met Frans beginnen en in de zomer 2017 ben ik begonnen bij Chrystel. Eerst intensief met 2 sessies per week en toen ik een basis had, verder met 1 sessie per week. Elke les brengt ze met veel enthousiasme, afwisseling in methoden en materiaal. Ze verdiept zich in het domein waar ik in werk en heeft veel geduld om de taal en cultuur uit te leggen. Inmiddels kan ik me al aardig redden en is de Franse taal een hobby geworden. Als je goed Frans wilt leren, moet je bij Chrystel zijn!
Tineke Tineke
Nadat wij een huisje gekocht hadden in Frankrijk wilde ik heel graag beter Frans leren. Door haar inzet en niet te vergeten haar gevoel voor humor weet Chrystel elke les weer gezellig en leerzaam te maken. Ze speelt in op datgene wat op dat moment voor mij relevant is, zodat de lessen goed aansluiten op wat ik als leerling wil leren. Mijn woordkennis en spreekvaardigheid zijn goed vooruitgegaan. Ze helpt me ook waar het nodig is met brieven en formulieren naar officiële instanties in Frankrijk. Wat ik erg prettig vind is dat Chrystel doordat ze Française is veel kan vertellen over de gewoontes in Frankrijk. Spontaan komt ze met een heerlijk Frans recept aan en vertelt ze me hoe “ fruits de mer”gegeten moet worden. Helemaal top Chrystel. We gaan nog even door samen.
Philip Philip
Na een thuis cursus Frans voor Beginners (LOI), bleek toch dat het mondelinge aspect te kort schoot. Chrystel heeft dat prima op gepakt en bijgeleerd wat er nodig was. Ze heeft dat op een voortreffelijke wijze gedaan met als resultaat dat ik geslaagd ben voor mijn DELF examen. Merci Chrystel!
Theo van Tongeren Theo van Tongeren
Via een collega die wist dat ik al jaren zoekende was kwam ik bij Chrystel terecht. Tijdens de eerste les had ze al snel in de gaten waar bij mij de schoen wringt. Nu wekelijks een uurtje uitermate prettig en ongedwongen in een één op één situatie frans spreken met behulp van de stof die zij mij geheel op maat gesneden aandraagt. Dit is precies datgene waarnaar ik al lang op zoek was , jammer dat ik deze stap niet eerder gezet heb! Ik kan eenieder Chrystel ten zéérste aanbevelen!
Nana Nana
Christel geeft met veel inzet en inlevingsvermogen les. Ze legt helder uit en heeft een subtiel gevoel gevoel voor humor. Een absolute aanrader als je even snel een paar lessen wilt om korte termijn doelen te halen, maar ook 'op de lange afstand' een kei. Het is echt leuk en je merkt dat je snel vorderingen maakt. Als je les overweegt zou ik zeker contact met haar opnemen, haar adres is goed te vinden en ligt centraal binnen de stedendriehoek Zutphen/Deventer/Apeldoorn
Saskia Capello Saskia Capello
Door mijn activiteiten in de wielerwereld, waar de voertaal vaak Frans is, kreeg ik behoefte aan het vergroten van mijn spreekvaardigheid. Chrystel weet ontzettend veel van wielrennen en bereidt de lessen altijd heel erg goed voor, met leuke artikelen of filmpjes over wielrennen. De lessen zijn niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk. Chrystel is echt een superjuf!
Gerrit Sligman Gerrit Sligman
Voor mij is de Franse taal mijn hobby nummer 1, die zich voornamelijk uit in het lezen van Franstalige boeken. Door de lessen die ik volg is mijn spreekvaardigheid flink toegenomen. Ik merk dat duidelijk wanneer ik in Frankrijk ben. Chrystel weet mij steeds meer en beter aan de praat te krijgen, wat ik erg knap vind want ook in mijn moedertaal ben ik niet zo'n geweldige prater. Chapeau!
Lieke Bos Lieke Bos
Chrystel heeft mij enorm geholpen met mijn mondeling Frans. Ik was een beetje aan de late kant. We hadden nog maar een weekend om te oefenen, maar ze heeft er veel moeite in gestoken om die tijd zo optimaal mogelijk te benutten. Echt geweldig! Ik ben ontzettend blij dat ik contact met haar heb opgenomen, want dankzij haar heb ik toch nog een geweldig cijfer!
Dennis van Kroonenburg Dennis van Kroonenburg
Chrystels lesmethoden zijn erg prettig en gezellig vanwege de spelletjes die erbij gebruikt worden. Deze zijn elke keer op een grappige manier in elkaar gezet en toegespitst op de actuele les, maar ook de cursist! Renault 5 Turbo! Voor mij als ingenieur wilde ik meer technische bagage in plaats van het standaard huis-, tuin- en keuken-Frans. Chrystel kwam dan ook al vrij snel met uitleg en werkwijze van de ingenieur, materialen, microscopen en zelfs de werking van een energiecentrale. Eigenlijk voor beide erg leerzaam! Daardoor is het nu voor mij een stuk makkelijker om me het technische vakjargon in het Frans eigen te maken en daar over te praten met franse collega's. Naast de papieren met de lesinhoud weet Chrystel vele websites en video's te noemen waarop je naast de lessen zelf nog extra kunt leren. Haar leuke aanpak en aandacht voor de herhaling en uitspraak maken het elke keer opnieuw erg prettig uit te kijken naar de volgende les! Top!
Harry Saathof Harry Saathof
Wij krijgen nu enige maanden les van Chrystel, omdat wij in Enschede wonen vinden wij het geweldig dat zij de reis naar ons toe wil maken. De hele familie krijgt les in verschillende niveau's wat veel voorbereiding vergt.De lessen gaan op een ontspannen leerzame manier. Wij zijn heel blij met haar, vooral het maatwerk is geweldig, dit in verband met speciale wensen.Zoals hulp bij officiele correspondentie Maar ook bij technische onderwerpen( verbouwingen in Frankrijk) steekt zij veel tijd in het zoeken van de benodigde informatie. Zoek u franse les op maat, op een proessionele maar gezellige manier.Is zij de beste keuze.
Marianne Saathof Marianne Saathof
Mijn steun en toeverlaat Wij krijgen les met drie dames en dat is vaak met veel gelach. Mijn gramatica is niet zo best, maar met de hulp van Chrystel kom ik er wel uit Soms begrijp ik niet alles, maar zij blijft geduldig en dat vind ik heel knap. De methode die zij gebruikt geeft veel uitdaging en ook veel afwisseling. Te veel theorie is vaak vermoeiend , vandaar dat zij heel afwissenlend werkt. Hierdoor blijf je goed bij de les. Wil je op een leuke,gezellige manier franse les dan is zij de beste keuze. Doordat zij zelf Francaise is kan zij je ook veel leren over de franse gewoontes. Chrystel laat mij voorlopig niet in de steek want ik heb je hard nodig.